Yritys

Proput Oy on sähköurakointi- ja kunnossapitopalveluiden moniosaaja. Liiketoiminta-alueitamme ovat uudisrakennusten sähköurakointi, kiinteistöjen sähkösaneeraukset ja kunnossapitopalvelut, tietoverkko-, teollisuuden sähkö- ja automaatio- sekä paloilmoitinlaiteasennukset.

Yritys on perustettu vuonna 1992 toiminimenä ja toiminnan laajentuessa muutettu osakeyhtiöksi 1998.Toimitilamme sijaitsevat Kotkassa Kiilatie 9:ssä. Palveluksessamme on tällä hetkellä 8 asentajaa ja 2 toimihenkilöä. Vahvuutenamme  on monipuolisen osaamisen lisäksi henkilökunnan joustavuus ja ennakkoluuloton asenne uuden tekniikan hyödyntämisessä.

Olemme Suomen Sähköurakoitsijaliiton jäsenyritys ja meillä on sähkö-, paloilmoitin- ja kylmäpätevyydet sekä teleurakoitsijahyväksyntä. Olemme jäsenenä myös Kotkan Yrittäjissä ja Kymenlaakson Kauppakamarissa. Lisäksi voimassa on Tilaajavastuu.fi/ Luotettava Kumppani -palvelusopimus.Arvot

Toimimme asiakaslähtöisesti

Toimintamme on monipuolista, joustavaa ja luotettavaa. Teemme työmme alusta loppuun, vaikka työ ei aina olisi ydinliiketoimintaamme. Jos tarve vaatii, hyödynnämme yhteistyökumppaneita. Kyseenalaistamme myös rohkeasti asiakkaan tilauksen, jotta hän saa varmasti tarpeidensa mukaisen palvelun.

Tartumme toimeen

Tartumme töihimme aktiivisella otteella. Kun työt tehdään tehokkaasti, valmistuu ne myös nopeasti. Tällöin toimintamme on niin yrityksen kuin asiakkaankin kannalta kustannustehokasta.

Teemme työmme laadukkaasti

Teemme asennuksemme niin laadukkaasti, että lopputulos on aina toimiva ja turvallinen.

Visio

Olemme johtava sähköalantoimija Kymenlaakson alueella, ja pystymme toteuttamaan taloudellisesti ja teknisesti merkittäviä kohteita.

Toiminta-ajatus

Luomme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa asiakkaiden liiketoimintaan lisäarvoa tarjoamalla asiakkaan arvostamia ja tarvitsemia sähköalan palveluita saaden asiakkaiden koneet, laitteet ja kiinteistöt toimimaan tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti.